Tilbakeblikk på november/desember 2017

Evje kyrkje

I midten av oktober fikk vi høre orgelmusikk, spilt av Mons Leidvin Takle.
Fremføringen ble kalt "Toner før natten", og tekster ble lest av Annette Davidsen.

I Slutten av november fikk musikalfremføringen, "Someone else's story". Menighetskoret medvirket.

I begynnelsen av desember fikk vi besøk av Kristiansand frikirkes kammerkor, sammen med Raabygg og Sigrid Kjetilsdotter Jore.

Samme helgen var ble det også duket for en gratis julekonsert arrangert av Hvite lilje, "coming home for christmas".

Så hadde vi den tradisjonelle julekonserten der bygdekoret, menighetskoret og musikkorpset medvirket, i tillegg til soloartister.

Så som siste innspurt før jul, hadde vi julekonsert med "Tidløs", gjesteartist var Inger Lise Stulien.

Innimellom hadde vi barnehagesamling/julespill, skolegudstjeneste, og selvsagt julegudstjenestene, der Renate Aasen sang på den første og Merete Åvitsland på den andre.

Se noen bilder her.